Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] W jakim metku modPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka chcialbym was spytac w metkuz ktorego roku instalowac metin2 mod pl. ? Poniewaz jak zainstalowalem w najnowszym [tak jak pissze na stronie ] to wyskakuje mi blad przy odpalaniu

Opublikowano

@UP umiecie czytać ? On pisze że właśnie nie z najnowaszego

Siemka chcialbym was spytac w metkuz ktorego roku instalowac metin2 mod pl. ? Poniewaz jak zainstalowalem w najnowszym [tak jak pissze na stronie ] to wyskakuje mi blad przy odpalaniu

Ale tylko z najnowszego powinno działać. Możesz pokazać błąd jaki ci wykakuje przy odpalaniu ?

„Can you feel it?

Your future, torn away.

There is no escape, only oblivion.”

Opublikowano

Nie może być w starszym metku nie będzie działać koniecznie musi być najnowszy metek+wszystkie aktualizacje,napisz nam jaki error Ci wyskakuje

Moja twórczość:

FishBot:

http://www.speedyshare.com/p8S3X/FishBot.rar

Opublikowano

Odpal patchera Metina2 i sciagnij najnowszego moda.

www.metin2mod.tk

<-tu masz linka do moda

Nie może być w starszym metku nie będzie działać koniecznie musi być najnowszy metek+wszystkie aktualizacje,napisz nam jaki error Ci wyskakuje

Akurat spatchowana wersja clienta i wrzucasz aktualnego modka i grasz . :)

On napisał, że ma w nowym metku + aktualizacje, więc nie wiem po co to piszecie.

Piszecie to po to, aby napisać posta? czy pomóc mu?

Przy okazji powielacie odpowiedzi.

Opublikowano

A nie pytanie polegało do jakiego metka? Może chodziło mu o priva albo globka. ;) Mod 2011sf do privow a metin2modPl do globka.

93176798230333394383.png

Opublikowano

Może usuń metka i od nowa zainstaluj, i spatchuj programem patch upade (ptaszki)

KMR działa normalnie na PL, więc musi działać w 100%.

Wyskakują jakieś błędy?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...